Klantbeoordelingen

Eerlijke reviews van onze klanten.

Reviews voor SEO Boosters

Onze klanten beoordelen ons 4,9 met 24 reviews.
Bekijk ook de beoordelingen via Google beoordelingen

 • Ik was opzoek naar iemand in Amsterdam die mij SEO-advies kon geven. Ik ben ontzettend geholpen. Ik begrijp SEO veel beter en ik weet nu hoe ik mijn website vindbaar kan maken. Daarnaast hebben de SEO Boosters mij ook geholpen om meer met de strategie van mijn website aan de slag te gaan. Ik heb nu echt een duidelijke ontwikkeling doorgemaakt met mijn website. Aanrader!

 • Thomas Lieverst
  Thomas Lieverst
  21-12-2023
  Google

  Jonathan heeft mij enorm geholpen met het opzetten van mijn nieuwe website en Google Bedrijfsprofiel. Als online specialist weet hij precies waar de focus als beginnende ondernemer ligt, en hoe ik dit alvast SEO-proof maak voor de toekomst. De SEO Boosters zijn niet de goedkoopste, wel leveren ze top kwaliteit. Super bedankt! 🙂

 • Raven Lakerveld
  Raven Lakerveld
  20-12-2023
  Google

  SEO Boosters heeft ons een leuke, leerzame workshop gegeven en ons ondersteund bij het herontwerpen van onze website. Een fijn team om mee samen te werken. Aanrader!

 • Silvia Ronner
  Silvia Ronner
  07-12-2023
  Google

  Geweldig goed geholpen door SEO Boosters. Als beginner had ik de website zo gemaakt, maar dan komen alle instellingen.... Jonathan reageerde super snel en heeft enorm geholpen door samen te kijken waar ik vast liep. Kreeg een hoop tips en punten waar ik op kon letten. Ga jullie zeker aanraden.

 • De SEO-training van SEO Boosters zit boordevol handige tips en praktische handvatten. Ons contentteam had een waardevolle middag dankzij de leuke training en goede voorbereiding van Xandora en Jonathan. Een absolute aanrader voor teams die hun SEO-game willen versterken.

 • SEO training gehad met ons marketing team van Xandora en Jonathan. Het zijn enthousiaste trainers, waardoor ons team ook een gemotiveerde dag beleefde. In het begin kort uitleg over de theorie achter SEO, maar daarna vrij snel overgegaan op support, tips, en tricks hoe dit in de praktijk toe te passen. Precies waar we naar zochten. Nogmaals bedankt voor de goede dag.

 • Marieke Duijts
  Marieke Duijts
  20-10-2023
  Google

  Xandora en Jonathan geven leuke en nuttige workshops over SEO! Wij hebben veel gehad aan de verdieping en kunnen dat direct toepassen bij onze klanten. Een aanrader!

 • Martijn Hassink
  Martijn Hassink
  19-10-2023
  Google

  We zijn erg goed geholpen door SEO Boosters met zoekwoordenonderzoek, SEO advies en een ontzettend leuk en leerzame workshop SEO basics.

 • Yoram Elzas
  Yoram Elzas
  17-08-2023
  Google

  WOW! Supertraining. Wij waren één van der eerste marketingpatiënten die een SEO training kregen van Jonathan en Xandora. Wat was dat leuk - we hebben veel gelachen. En wat hebben we snel de SEO basiskennis onder de knie gekregen (minder dan een dag!). Aanrader. Wij schrijven ons vast in voor de vervolgtraining bij SEO Boosters.

 • Robert de Zeeuw
  Robert de Zeeuw
  20-07-2023
  Google

  Jonathan & Xandora vormen een zeer open en vriendelijk ondernemingsstel. Ze hebben mij geholpen bij een Zoekwoordenonderzoek en het resultaat was prima. Bij deze wens ik ze veel succes met de bedrijfsavonturen en hopelijk kruisen onze wegen nog eens. Hartelijke groet, Robert van Cloud Wine

 • Suzan Kooij
  Suzan Kooij
  18-07-2023
  Google

  Met SEO Boosters is het heel prettig samenwerken. Zij luisteren goed, nemen je mee in een duidelijk stappenplan en hebben kennis van zaken. Omdat onze behoeftes op een ander vlak lagen hebben we de 'boost' niet afgemaakt, maar ik had er alle vertrouwen in dat zij ons met SEO goed konden helpen!

 • Bart Weggelaar
  Bart Weggelaar
  08-07-2023
  Google

  Super samenwerking met SEO-boosters. Ze nemen je mee in elke stap, zodat je ook precies weet wat er gebeurt met je website. Geen vage beloftes, maar een echte samenwerking!