SEO therapie

SEO-therapie

Zelf aan de slag met jouw website beter vindbaar maken? Wij laten je zien hoe je dat doet.

SEO-therapie voor elke situatie

Je wil zelf beter begrijpen wat je aan jouw website kunt doen om te groeien. Voor de drie meest voorkomende soorten ondernemers hebben we beschreven hoe een SEO-therapie sessie er uit kan zien. Wat sluit bij jou aan?

Ondernemer

Als ondernemer heb je een goed lopend bedrijf en wil je op freelancebasis hulp met je teksten. In deze therapievorm bekijken we per keer wat je nodig hebt.

ZZP'er

Je krijgt een therapiesessie waarbij we samen gaan kijken naar je website en je concrete tips krijgt om zelf te optimaliseren.

MKB

Je hebt meerdere mensen in dienst en wilt op vaste of freelance basis werken met een SEO expert. We maken een 0-meting en gaan van daaruit bouwen.

Kennismaking

Inmiddels werk ik alweer 5 jaar SEO-specialist en heb ik ervaring in diverse branches. Momenteel werk ik bij het Algemeen Dagblad, waar ik ervoor zorg dat artikelen nóg beter gevonden worden. Binnen SEO ben ik gespecialiseerd in content. Voor jou betekent dit dat ik je kan helpen met het beter vindbaar maken van je websiteteksten. 

Mijn doel is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen met het neerzetten van een sterke én vooral ook leuke online teksten. Heb je een vraagstuk waar je niet uit komt? Ik help je graag!

Xandora Kotsi

SEO therapie

Je wil weten hoe een sessie er bij ons uitziet? Vlot en direct, met een glimlach waar mogelijk. Klaar om te groeien?

Introductie

De sessie begint met een korte introductie van beide partijen. Je kunt hier bijvoorbeeld uitleggen waar je mogelijk moeite mee hebt of waar je meer over zou willen leren. Ik deel de resultaten van de SEO-scan die eerder gemaakt is.

Aan de slag! (1/2)

In het eerste deel geef ik antwoord op al jouw vragen en laat ik je zien welke verbeterpunten je kunt doorvoeren om je website beter vindbaar te maken. Gevolgd door een korte pauze zodat we vol energie blijven werken aan jouw website.

En weer door! (2/2)

Tijdens het tweede deel gaan we verder waar we gebleven waren. Uiteraard is er alle ruimte om nieuwe vragen die je tijdens de pauze hebt bedacht af te vuren. Aan het einde van de sessie ga je in overleg of je genoeg weet om verder te kunnen met je website.

Sessie boeken

Elke ondernemer heeft andere vragen over zijn website. We bieden één soort therapie aan met onze SEO expert die ongeveer 2,5 uur duurt, zodat we gericht jouw website verbeteren. Praktisch toch?

SEO therapie

Werk samen met een SEO expert.
249 Excl. btw
  • ✓ 2 uur sessie
  • ✓ Persoonlijke hulp
  • ✓ Concrete actie punten
  • ✓ Afspraak binnen 1 week
Populair

SEO Boosters maakt gebruik van cookies om jou een optimale ervaring te kunnen geven op deze website. Meer informatie vind je in onze privacy en cookie verklaring.