Over ons

Wie zijn de gezichten achter SEO Boosters? Én ontdek waarom we zelf gestart zijn met ondernemen.

Xandora Kotsi

Zoek je mij? Dan zit ik waarschijnlijk met m’n neus in een boek. Óf sta ik te dansen op een festival. Die tegenstrijdigheid typeert mij; ik kan rustig zijn, maar er zijn ook genoeg momenten dat ik aan het stuiteren ben.

Inmiddels ben ik alweer al ruim 6 jaar SEO-specialist en heb ik ervaring in diverse branches.Binnen SEO ben ik gespecialiseerd in content.

Mijn kracht? Moeilijke onderwerpen omtoveren tot ijzersterke en goed vindbare teksten. Heb je een vraagstuk waar je niet uit komt? Ik help je graag!

Mijn SEO-certificaten

Een aantal seo diploma’s en certificaten die ik de afgelopen jaren heb gehaald.

Gezien in

Ik ben een aantal keer gevraagd om mijn SEO expertise te delen voor o.a.

nu.nl interview

Nu.nl

Interview op Nu.nl over de zoektrends van 2021 (klik op afbeelding om te lezen)

algemeen dagblad video interview

AD.nl

Video-interview voor het AD over hoe het komt dat je online altijd enge ziektes lijkt te hebben

libelle.nl interview

Libelle.nl

Artikel over de werking van zoekmachines op Libelle.nl

Jonathan Neijssel

Naast sporten en eten vind je mij vaak met m’n ouders of vrienden om te ontspannen. Ook heb ik een gewoonte om iedereen die maar wil te verslaan met Mario Kart op de Switch. Ja, bij deze daag ik jou ook uit 😉

Zakelijk gezien ben ik al meer dan 7 jaar actief in de online wereld. Zo heb ik meerdere rollen vervuld bij verschillende bedrijven en ligt mijn specialiteit bij account- en projectmanagement. Ik heb al veel ondernemers mogen helpen bij het verbeteren van hun (online) bedrijf.

Mijn droom was om voor mijn 30e een eigen bedrijf te starten, dat is  gelukt. Dus, hoe kan ik bijdragen aan jouw bedrijfsdroom?

Mopski

Het meest geliefde lid van de SEO Boosters: Mopski! Ze zet altijd haar beste pootje voor om de sfeer goed te houden in het team.

Als je haar zoekt dan heb je de meeste kans om haar te vinden in de stoel bij het raam of in de vensterbank wanneer de zon schijnt. Ook vindt ze het heerlijk om bij haar etensbakje rond te scharrelen en te drinken uit haar waterfonteintje.

Ze mag helaas niet op kantoor komen in Diemen, wel zorgt ze ervoor dat Xandora en Jonathan altijd warm onthaald worden met een miauw als ze thuiskomen.

Waarom SEO Boosters?

Ons doel is om zoveel mogelijk ondernemers en bedrijven te helpen met het neerzetten van hun online strategie. Wij geloven niet in quick-fixes; wij geloven in een langetermijnstrategie waar je nog jaren de vruchten van kunt plukken.

Eigenlijk dekt ‘SEO’ dan ook niet de lading. We zorgen er namelijk niet alleen voor dat jouw website door zoekmachines gevonden wordt, maar we vinden het nog véél belangrijker dat je bezoekers jouw website goed kunnen gebruiken. Zo’n duurzame strategie neerzetten kost moeite en tijd, maar dat is het dubbel en dwars waard.

Wil je weten of wij je kunnen helpen met het realiseren van jouw online doelstellingen? Neem contact met ons op, wij geven je altijd eerlijk advies en kijken graag of onze SEO-strategie bij jou past.

Local SEO

🏆 Je begrijpt de basis principes van lokale SEO
🎯 Je kunt zelfstandig werken met Google my Business

Inhoud van de training

✅ Voorbeeld 1 dat je leert
✅ Voorbeeld 2 dat je leert
✅ Voorbeeld 3 dat je leert
✅ Voorbeeld 4 dat je leert
✅ Voorbeeld 5 dat je leert

SEO Content

🏆 Je begrijpt de basis principes van SEO content
🎯 Je kunt zelfstandig schrijven en content maken

Inhoud van de training

✅ Voorbeeld 1 dat je leert
✅ Voorbeeld 2 dat je leert
✅ Voorbeeld 3 dat je leert
✅ Voorbeeld 4 dat je leert
✅ Voorbeeld 5 dat je leert

SEO Basics

🏆 Je begrijpt de basis principes van SEO
🎯 Je kunt zelfstandig werken aan online groei

Inhoud van de training

✅ Voorbeeld 1 dat je leert
✅ Voorbeeld 2 dat je leert
✅ Voorbeeld 3 dat je leert
✅ Voorbeeld 4 dat je leert
✅ Voorbeeld 5 dat je leert

Inschrijven

Wat leuk dat je interesse hebt in onze online cursus! 🎉
Binnenkort gaan we live, schrijf je nu in voor updates:

SEO Boosters maakt gebruik van cookies om jou een optimale ervaring te kunnen geven op deze website. Meer informatie vind je in onze privacy en cookie verklaring.