SEO

Wil je weten waarbij een seo bureau jou kan helpen? Én de reden waarom SEO Boosters eigenlijk helemaal geen SEO-bureau is? Lees snel verder!

Wat doet een SEO bureau?

Een SEO-bureau neemt de strategie en de uitvoering van alle SEO-activiteiten van een bedrijf uit handen. Zo kan een SEO-bureau foutmeldingen op de website oplossen, zoekwoorden verwerken in teksten of linkbuilden. Welke activiteiten er precies worden uitgevoerd, hangt vaak af van het pakket of de uren die worden afgenomen. 

Waarom zou je een SEO-bureau inschakelen?

SEO bureau kennis

Geen SEO kennis

Je hebt als bedrijf geen kennis van SEO en wil dat een specialist uitleg geeft over de mogelijkheden en strategie.

seo bureau geen tijd

Geen tijd

Je hebt geen tijd als bedrijf om SEO-taken op te pakken, wel ben je bewust dat het noodzakelijk is voor online groei.

seo bureau slecht resultaat

Geen resultaat

In het verleden heb je als bedrijf wel eens iets met SEO gedaan, maar de resultaten waren niet naar wens.

seo

Nieuwe manier

Je wil een nieuwe manier uitproberen om meer klanten en bezoekers op jouw website te krijgen.

Voordelen SEO-bureau

check-markseo-1292787_640

Een SEO-bureau inhuren is voordelig voor het MKB en grotere bedrijven die al meerdere inkomstenstromen hebben en niet alleen afhankelijk zijn van SEO als (nieuw) kanaal. Sommige bedrijven vinden het daarnaast fijn als het gehele traject uit handen wordt genomen, zodat zij er zelf geen omkijken naar hebben.

Nadelen SEO-bureau

Er zijn een aantal nadelen aan het inhuren van een SEO-bureau. Om te beginnen liggen de tarieven van SEO-bureaus vaak hoog; gemiddeld liggen de kosten tussen de € 350 – € 1500 per maand. Daarnaast werkt een SEO-specialist bij een bureau aan meerdere klanten (soms wel tussen de 10 á 20). Dit betekent dat ze jou niet de volledige aandacht kunnen geven en daardoor ook niet altijd de allerbeste resultaten voor je kunnen behalen.

SEO bureau nadelen

Waarom wij geen SEO-bureau zijn

Focus

Om te beginnen vinden wij focus heel erg belangrijk, multitasken doen we om deze reden dan ook zo min mogelijk. Werkt fijner voor ons en levert meer resultaat op.

✅  Voor jou als klant betekent dit dat we aan een maximaal aantal klanten per maand werken. Zo hoef jij niet te vechten om onze tijd, en kunnen wij secuur en gestructureerd voor jou werken.

SEO bureau prioriteit

Prioriteiten

Uurtje factuurtje? Liever niet. Wij nemen liever de tijd om per maand te bedenken welke werkzaamheden prioriteit hebben, en de ene maand is er meer te doen dan in de andere.

✅  Voor jou als klant betekent dit dat we je op maandelijkse basis laten weten hoeveel uren we nodig hebben en je duidelijk laten weten wat er zal worden uitgevoerd voor jouw website.

Beloftes

Tot slot; geen valse beloftes. We kunnen simpelweg (helaas) niet iedereen helpen; door o.a. tijdsdruk of omdat andere kanalen op dat moment beter passen.

✅  Voor jou als klant betekent dit dat we van tevoren analyseren of jouw bedrijf baat heeft bij SEO. Ook als je al uren bij ons afneemt zijn we transparant over welke resultaten je kunt verwachten.

Contact


Elke werkdag bereikbaar tussen 9 – 17

Telefoon: 06 4019 7164

SEO Boosters maakt gebruik van cookies om jou een optimale ervaring te kunnen geven op deze website. Meer informatie vind je in onze privacy en cookie verklaring.