SEO introductie

SEO dat is waar alles bij ons om draait, check onze naam eens... Maar wat is SEO nou eigenlijk?

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Mond vol en niet echt duidelijk wat het nou betekent. Daarom een korte uitleg waar SEO uit bestaat, zodat je zelf ook een beetje een expert wordt.

SEO Content

Onder SEO content valt het uitvoeren van een uitgebreid zoekwoorden onderzoek, het optimaliseren van je teksten, afbeeldingen en nog veel meer.

Technische SEO

Met technische SEO zorg je er o.a. voor dat je websitestructuur klopt, dat foutmeldingen worden opgelost, optimaliseer je de snelheid van je website.

Autoriteit

Je kunt autoriteit op je website toepassendoor o.a. PR en linkbuilden, ook het toevoegen van autoriteit op je product- en informatiepagina's valt hieronder. 

Xandora Kotsi

Wat doet een SEO-specialist?

Van oorsprong is SEO volledig gericht op het optimaliseren voor zoekmachines. Tegenwoordig is SEO echter veel meer dan dat; als SEO-specialist onderhouden en optimaliseren we je hele website voor zoekmachines én bezoekers. Dit doen we natuurlijk niet alleen! Afhankelijk van het project, werken we o.a. veel samen met developers/webbouwers, copywriters, en designers.

Daarnaast zijn we ook een strategische partner en geven we je eerlijk advies. Is SEO als langetermijnstrategie niet het beste pad voor jou op dit moment, omdat je bijvoorbeeld heel snel veel sales nodig hebt? Dan zeggen we dat ook en geven we je gratis advies over welke andere online marketing strategie dan het beste bij jou past.

SEO begrippen

We kunnen het niet laten om toch nog een paar SEO begrippen toe te lichten. En zeg eerlijk, ken jij ze allemaal?

Rankings

Een ranking is de positie van een bepaalde website in de zoekresultaten. Als je op #1 rankt, sta je bovenaan de organische resultaten in Google.

SERP

SERP staat voor Search Engine Results Pages. De SERP is de overzichtspagina die getoond wordt in Google nadat een gebruiker ergens op heeft gezocht.

META

Een meta description is het stukje tekst dat wordt getoond in de zoekresultaten van Google die de gebruiker vertelt waar de pagina over gaat.

SEO Boosters maakt gebruik van cookies om jou een optimale ervaring te kunnen geven op deze website. Meer informatie vind je in onze privacy en cookie verklaring.